بازی

رونمایی پوستر دهمین دوره جشنواره بازی های رایانه ای فجر + تصویر

پوستر دهمین دوره جشنواره بازی های رایانه ای فجر رونمایی شد.

اینتین – صبح امروز نشست مطبوعاتی بنیاد ملی بازی‌های رایانه پیرامون دهمین دوره جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر در محل این نهاد برگزار شد. محمدامین حاجی هاشمی، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌ها در این نشست ضمن رونمایی از پوستر دهمین دوره‌ی جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر، توضیحاتی درباره این رویداد ارائه داد. دهمین دوره رویداد مذکور از ۱۶ تا ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

آقای حاجی‌ هاشمی توضیحات خود را با مرور مختصر نهمین دوره‌ی جشنواره آغاز کرد. از جمله نکات مطروحه توسط مدیریت بنیاد بازی‌ها، اشاره به موفقیت‌ بین‌المللی بازی امپراطورهای قلابی در جشنواره گیم کانکشن امریکا بود. مدیریت بنیاد بازی‌ها پس از مرور جشنواره‌ی نهم، توضیحاتی در باب جشنواره‌ی دهم بازی‌های فجر عنوان کرد.

بازی های رایانه ای فجر

دهمین جشنواره‌ی بازی‌های رایانه‌ای فجر دو بخش اصلی خواهد داشت و هریک از این بخش‌ها نیز شامل زیرشاخه‌هایی خواهند بود. دو بخش اصلی این جشنواره به‌ترتیب بخش رقابتی و بخش توسعه کسب‌وکار هستند. بخش رقابتی جشنواره همچنین شامل یک بخش دیگر با عنوان رویداد سرمایه‌گذاری صنعت بازی (سکوی پرش غزال) خواهد بود. علاوه‌بر موارد ذکر شده، رویداد تخصصی توسعه کسب و کار شامل کنفرانس‌های علمی آموزشی، جلسات کسب‌وکار و نمایشگاه بازی‌سازان نیز در خلال جشنواره دهم برگزار خواهد شد. به این ترتیب، جشنواره دهم در قالب دو بخش رقابتی اصلی و یک بخش دیگر با محوریت توسعه‌ی کسب‌وکار و کنفرانس‌های علمی آموزشی برگزار می‌شود.

بخش اول جشنواره با نام بخش رقابتی معرفی شده است. بازی‌سازان در این بخش در سه زمینه دستاوردها، سبک و بخش ویژه با یکدیگر رقابت خواهند کرد. این قسمت از جشنواره شامل یک بخش سرمایه‌گذاری هم خواهد بود. بازی‌سازان برگزیده در بخش دستاوردها برای جوایزی همچون بهترین بازی سال، بهترین دستاورد فنی، بهترین دستاورد طراحی بازی، بهترین دستاورد هنری از منظر فنی و زیبایی‌شناسی، بهترین دستاورد صداگذاری و موسیقی، بهترین دستاورد داستان و روایت بازی و بهترین دستاورد فرهنگی به رقابت می‌پردازند. در بخش سبک‌ها نیز پس از بررسی هیئت داوران، بهترین بازی هر سبک معرفی خواهد شد. هیئت برگزاری جشنواره دهم در مجموع سیزده سبک را تعریف کرده است. در بخش ویژه نیز شش جایزه با عناوین بهترین بازی خانواده، هویت و وفاق ملی، بهترین بازی مقاومت، بهترین بازی روایت پیشرفت، بهترین بازی از نگاه مردم، بهترین به‌روزرسانی و بهترین بازی موردانتظار تعریف شده‌اند.
براساس اعلام مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌ها، به هر یک از برندگان جوایزی نقدی هم تعلق خواهد گرفت. جایزه‌ی نقدی بهترین بازی سال ۱۵۰ میلیون تومان، جایزه نقدی هر یک از برندگان در بخش دستاوردها ۳۰ میلیون تومان، جایزه نقدی هر یک از برندگان در بخش سبک‌ها ۲۰ میلیون تومان و جایزه نقدی هر یک از برندگان در بخش ویژه ۱۰ میلیون تومان تعیین شده است.

بخش دوم جشنواره جایزه بازی جدی است. براساس توضیحات آقای حاجی هاشمی، مدیرعامل بنیاد بازی‌ها، تمرکز این بخش بر بازی‌هایی خواهد بود که به حوزه‌هایی نظیر آموزش، تبلیغات، درمان و سایر اهداف جدی پرداخته‌اند. جذب، شناسایی و حمایت از گروه‌های نوپا در عرصه تولید بازی‌های جدی و همچنین ایجاد فرصت‌های شبکه‌سازی و اتصال فعالان صنعت بازی به‌عنوان اهداف مهم این بخش ذکر شده‌اند. جایزه تعیین‌شده برای بازی جدی برگزیده در بخش بین‌الملل که بایستی توسط بازی‌سازی خارجی ساخته شده باشد، مبلغ ۱۰۰۰ یورو اعلام شد. برنده‌ی بهترین بازی جدی مبلغی تا سقف ۶۰ میلیون تومان، برندگان بهترین بازی در بخش‌های آموزشی، مهارتی و شناختی هرکدام مبلغ ۳۰ میلیون تومان و برنده‌ی بهترین بازی دانشجویی مبلغ ۲۰ میلیون تومان را دریافت خواهند کرد. برنده‌ی بهترین به‌روزرسانی یک بازی جدی نیز مبلغ ۱۰ میلیون تومان را دریافت خواهد کرد.

دیگر بخش جشنواره‌ی دهم، بخش سرمایه‌گذاری محسوب می‌شود. رویداد سرمایه‌گذاری غزال به‌عنوان یکی از بخش‌های اصلی این بخش از جشنواره معرفی شده است. این بخش از جشنواره با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری دست به حمایت از بازی‌سازان خواهد زد. این رویداد پذیرای تیم‌های بازی‌سازی برای ارائه طرح و بازی جهت جذب سرمایه است. بازی‌سازان بایستی طی دو روز پیش از رویداد از طرح خود دفاع کنند. بازی‌های برگزیده برای جذب سرمایه در روز اختتامیه اعلام خواهند شد. رویدادهای تدریجی و آموزشی نیز قسمت‌هایی دیگر از این جشنواره خواهند بود. این رویدادها به ترتیب با هدف گفتمان‌سازی و شبکه‌سازی و ایجاد آموزش‌های لازم برای علاقه‌مندان برگزار می‌شوند. در بخش آموزش، کارگاه‌هایی آموزشی به‌صورت آنلاین تدارک دیده شده است. این کارگاه‌ها با حضور فعالان صنعت بازی که در حوزه بین‌الملل فعالیت دارند، برگزار خواهند شد. بازی‌سازهای مختلف نیز می‌توانند با تهیه غرفه، بازی‌های خود را در جشنواره به نمایش بگذارند.

دهمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر از تاریخ ۱۶ تا ۱۸ بهمن ماه برگزار خواهد شد. مکان برگزاری رویداد متعاقبا اعلام خواهد شد و حضور در این جشنواره نیز برای عموم آزاد است. علاقه‌مندان به شرکت در کارگاه‌های آموزشی بایستی نسبت به تهیه بلیت اقدام نمایند. شرایط تهیه بلیت نیز به‌زودی اعلام خواهد شد. ثبت‌نام برای حضور در بخش رقابتی جشنواره دهم هم‌اکنون آغاز شده است و تا پایان آبان ماه ادامه خواهد یافت. سامانه دریافت بلیت برای حضور در جشنواره و بخش‌های گوناگون اعم از کارگاه‌های آموزشی نیز از آذر ماه فعال خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر به وب‌سایت جشنواره بازی‌های رایانه‌ای فجر مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا