تو این مطلب ۴ تا لپ تاپ خوب و کاربردی رو برای دانش آموزها معرفی کردیم.
اینتین – این روزها که نقش آموزش مجازی خیلی جدی تر از قبل شده،نیاز دانش آموزها به کامپیوتر و لپ تاپ هم خیلی بیشتر شده. به خاطر همین تو این مطب سعی کردیم ۴ تا لپ تاپ خوب و قیمت مناسب به دانش آموزان معرفی کنیم. تا آخر این مطلب همراهون باشین.
لپ تاپ HP DA2189NIA
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i5 10210U
- فرکانس پردازنده: ۱.6GHz Up to 4.2GHz
- حافظه رم: ۸ گیگابایت DDR4 2666MHz
- حافظه دستگاه: ۱ ترابایت HDD
- پردازشگر گرافیکی: Nvidia Geforce MX130
- حافظه پردازشگر گرافیکی: 4GB GDDR5 128Bit
- صفحه نمایش: ۱۵.۶ اینچی HD (1366×۷۶۸) TFT
- ظرفیت و نوع باتری: 3Cell 41WHr
- شارژدهی باتری: ۱ الی ۳ ساعت
برند اچ پی از معروف ترین و محبوب ترین برندهای بازار کامپیوتر و لپ تاپ تو ایران هست.تو چند سال اخیر هم تو بازار خیلی مورد استفاده بوده. لپ تاپ HP DA2189NIA یک لپ تاپ دانش آموزی خیلی خوش ساختی هست که میتونه تو انجام تکالیف مدرسه بهتون کلی کمک کنه.
این لپ تاپ نسبت به هم رده های خود از نظر ظاهری یه کمی قطور تر هست به همین خاطر هم شاید به نظرتون یه کوچولو زشت بیاد.
پردازنده نسل دهمی اینتل تحت عنوان Core i5 10210U و ۸ گیگابایت رم تو این لپ تاپ استفاده شده؛ پردازنده از نوع ۴ هسته ای و با ۶ مگابایت حافظه کش در سطح L3 می تونه به فرکانس بی نظیر ۴.۲ گیگاهرتز دست پیدا کنه. این لپ تاپ ظرفیت رم نیز ۲۶۶۶ مگاهرتز فرکانس داره و این خبر رو هم بهتون بدیم که می تونین اون رو تا ۱۶ گیگابایت هم ارتقا بدین.
مهم ترین نقطه قوت این لپ تاپ، پردازشگر گرافیکی MX130 کمپانی Nvidia با ۴ گیگابایت حافظه GDDR5 هستش. با کمک این پردازشگر گرافیکی می تونین خیلی از امور گرافیکی سبک و بازی های متوسط را به راحتی انجام بدین و از بابت اصلا نگران نباشین. گ
باتری این لپ تاپ نیز از نوع ۳ سلولی ۴۱ وات ساعتی هستش و میتونه حدود ۳ ساعت شارژ رو در صورت استفاده مداوم داشته باشه. این لپ تاپ به یک نمایشگر ۱۵.۶ اینچی با پنل TFT داره و میتونه رزولوشن HD رو پخش کنه، اما به لطف وجود روکش مات برای استفاده های روزانه کافیه.
لپ تاپ Lenovo Thinkpad E15
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i5 10210U
- فرکانس پردازنده: ۱.6GHz Up to 4.2GHz
- حافظه رم: ۸ گیگابایت DDR4 2666MHz
- حافظه دستگاه: ۱ ترابایت HDD
- پردازشگر گرافیکی: AMD Radeon RX640
- حافظه پردازشگر گرافیکی: 2GB GDDR5 128Bit
- صفحه نمایش: ۱۵.۶ اینچی FHD (1920×۱۰۸۰) TN
- ظرفیت و نوع باتری: 3Cell 45WHr
- شارژدهی باتری: ۲ الی ۴ ساعت
شرکت لنوو با هر بودجه ای که داشته باشین براتون یه محصول خوب و با کیفیت رو تولید کرده. سری لپ تاپ های تینک پد این شرک قطعا یکی از جذاب ترین لپ تاپ های بازار به حساب میان. Lenovo Thinkpad E15 که اصلا دیگه ترکونده و با دارا بودن بدنه صیقلی و متریال ساخت با کیفیت، نظر هر مصرف کننده ای به خودش جلب میکنه.
این لپ تاپ ۱.۹ کیلوگرمی نمایشگری ۱۵.۶ اینچی داره که از پنل TN استفاده میکنه و می تونه رزولوشن ۱۹۲۰×۱۰۸۰ یا فول اچ دی رو پخش کنه. قسمت پشتی لپ تاپ کاملا ساده طراحی شده و تنها لوگو Thinkpad تو قسمت بالایی به چشم می خوره. تاچ پد از ۲ کلید موس و اسکرول بهره می بره تا نیاز کمتری به اتصال موس داشته باشین.
روی کیبورد این لپ تاپ هم یک جوی استیک کوچک برای اعمال ژست های حرکتی وجود داره که با رنگ قرمزش دیزاین کیبورد رو خیلی جذاب کرده.
بریم سراغ بخش فنی این لپ تاپ؛ این لپ تاپ به وسیله Core i5 10210U پردازش های ویندوز رو انجام می ده؛ این پردازنده ۴ هسته ای، ۶ مگابایت حافظه نهان یا کش داره و می تونه تو حالت Boost به فرکانس ۴.۲ گیگاهرتز دست پیدا کنه. این پردازنده توسط ۸ گیگابایت رم DDR4 2666MHz همراهی می شه و می تونید اون رو به سادگی ارتقا بدین. در بخش پردازش گرافیکی این لپ تاپ، AMD Radeon RX640 رو داریم که با ۲ گیگابایت حافظه GDDR5 یک پردازشگر گرافیکی میان رده محسوب می شه اما تو استفاده های عادی نا امیدتون نمیکنه. حافظه داخلی هم شامل ۱ ترابایت هارد HDD می شه و متاسفانه باید بگیم تو این لپ تاپ خبری از حافظه هیبریدی یا SSD نیست.
لپ تاپ ASUS VivoBook R465EP
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i5 1135G7
- فرکانس پردازنده: ۲.4GHz Up to 4.2GHz
- حافظه رم: ۴ گیگابایت DDR4 2666MHz
- حافظه دستگاه: ۵۱۲ گیگابایت SSD M.2 NVMe
- پردازشگر گرافیکی: Nvidia Geforce MX330
- حافظه پردازشگر گرافیکی: 2GB GDDR5 64Bit
- صفحه نمایش: ۱۴ اینچی FHD (1920×۱۰۸۰) Wide View
- ظرفیت و نوع باتری: 2Cell 37WHr
- شارژدهی باتری: ۲ الی ۴ ساعت
باید بهتون این خبر رو بدیم که برند ایسوس و سری لپ تاپ های ویوو بوک هم جزو پرفروش های بازار محسوب میشن. این سری لپ تاپ ها به خاطر ظاهر زیبا و قیمت مناسبی که دارن، می تونن تو دسته بهترین لپ تاپ های دانش آموزی قرار بگیرن. ASUS VivoBook R465EP یک لپ تاپ ۱۴ اینچیه که فقط ۱.۶ کیلوگرم وزن داره و به سادگی می تونین اون رو حمل کنین. بدنه این لپ تاپ از پلاستیک با کیفیت تشکیل شده تا علاوه بر سبکی، حس یک محصول با کیفیت رو هم بهتون منتقل کنه. قاب بیرونی کمترین میزان جذب اثر انگشت رو داره و وجود لوگو درخشنده ایسوس تو بخش پشتی باعث زیبایی هرچه بیشترش شده. کیبورد لپ تاپ از نوع جزیره ای هستش و با چینش مناسب کلید ها تایپ کردن رو براتون لذت بخش کرده.
خوشبختانه لنوو تو این لپ تاپ از پردازنده های سری U استفاده نکرده و ویوبوک R465EP به Core i5 1135G7 مجهز شده. این پردازنده نسل یازدهمی ۴ هسته ای هست و فرکانسش تو بازه ۲.۴ الی ۴.۲ گیگاهرتز فعالیت می کنه. ظرفیت رم این لپ تاپ نیز ۴ گیگابایته که به سادگی می تونین اون رو تا ۱۲ گیگابایت ارتقا بدین. تو بخش پردازش گرافیکی نیز خبری از پردازشگر آنبورد نیست و MX330 وظیفه پردازش های گرافیکی رو بر عهده داره. این کارت گرافیک به کمک ۲ گیگابایت حافظه GDDR5 همراهی می شه و با اینکه یک کارت گیمینگ نیست اما کاملا راضی کننده هست. مهم ترین ویژگی این لپ تاپ و برتری اش نسبت به هم رده ها، وجود یک درایو اس اس دی NVMe با ظرفیت ۵۱۲ گیگابایته. این SSD نوید بخش سرعت بالای لپ تاپ در کلیه فعالیت های نصب، لودینگ و … هست.
لپ تاپ Lenovo IdeaPad L3
مشخصات فنی
- پردازنده: Intel Core i3 10110U
- فرکانس پردازنده: ۲.1GHz Up to 4.1GHz
- حافظه رم: ۱۲ گیگابایت DDR4 2666MHz
- حافظه دستگاه: ۱۲۸ گیگابایت SSD ،۱ ترابایت HDD
- پردازشگر گرافیکی: Nvidia Geforce MX130
- حافظه پردازشگر گرافیکی: 2GB GDDR5 64Bit
- صفحه نمایش: ۱۵.۶ اینچی ۷۶۸*۱۳۶۶ (HD (TN
- ظرفیت و نوع باتری: 3Cell
- شارژدهی باتری: ۲ الی ۴ ساعت
گزینه آخر برای بهترین لپ تاپ های دانش آموزی جزو سری لپ تاپ های آیدیا پد لنوو هست که از مولفه های لپ تاپ های این خانواده می تونیم به قیمت پایین و طراحی ظاهری بی نظیرش اشاره کنیم. Lenovo IdeaPad L3 یکی از خوش ساخت های این خانواده پرفروش هست و می تونه برای امور دانش آموزی و روزمره مناسب باشه.
این لپ تاپ از پردازنده Core i3 10110U بهره می بره که ۲ هسته، ۴ مگابایت کش و ۴.۱ گیگاهرتز فرکانس (در حالت Boost) داره. با اینکه i3 نسل ده اینتل یک پردازنده بالارده نیست، اما کاملا بروز هست و می تونه با نرم افزار های زیادی سازگار باشه. این پردازنده با ۱۲ گیگابایت رم DDR4 2666MHz همراهی می شه تا تو زمان اجرای تمامی امور مالتی تسکینگ، مشکلی نداشته باشین.
خوشبختانه IdeaPad L3 از کارت گرافیکی مجزا بهره می بره و MX130 انویدیا وظیفه پردازش های گرافیکی را بر عهده داره. این پردازشگر گرافیکی همانند آنچه در رقبا دیدیم، از ۲ گیگابایت حافظه GDDR5 بهره می بره و معماری آن نیز ۶۴ بیت هست. لپ تاپ پیش رو از حافظه هیبریدی بهره می بره و با ۱ ترابایت هارد HDD و ۱۲۸ گیگابایت درایو SSD عرضه می شه. به این ترتیب هم فضای کافی برای ذخیره اطلاعات دارین و هم از هارد SSD برای تسریع فعالیت های ویندوز بهره میبرین. نمایشگر ۱۵.۶ اینچی این لپ تاپ به یک پنل TN مجهز شده که کنتراست رنگ مناسبی داره اما رزولوشن آأن به اچ دی (۷۶۸*۱۳۶۶) محدود شده. با این وجود این نمایشگر مصرف انرژی بهینه ای داره و باتری ۳ سلولی این لپ تاپ رو مدت زمان بیشتری روشن نگه میداره.